CERM  •  SALESTOOLS

MIS software

for labels & packages

MIS-software voor de drukkerijen van morgen.

CERM uit Oostkamp is een wereldspeler op vlak van MIS-software (Management Information System) voor industriële drukkers van labels en verpakkingen. Met de softwareoplossing kun-nen drukkerijen hun productieproces én productiviteit eenvoudig optimaliseren. Alles om nog meer, sneller en beter bestellingen te verwerken. Ferm.

Communicatietools voor de beurs van het jaar.

CERM wou uitpakken op de jaarlijkse hoogmis binnen de sector: LabelExpo Americas in Chicago. Met een communicatietoolbox voor salesmanagers om (potentiële) klanten te informeren en inspireren – en top of mind te zijn.

Software voor labels- en verpakkingsdrukkerijen helder uitleggen, een handige salestool ontwikkelen om de systeemintegraties met externe partners te duiden … CERM rekende maar wat graag op onze expertise om dat varkentje te wassen.

brochure-cerm-open-groen
assortiment-cerm
kaartjes-cerm
cermbox-hand
cerm-boxes2

Vertrouwen op inzicht, steunen op creativiteit.

De storyline van de softwareprovider lag op tafel. Aan ons om de CERM-brochure concreet in te vullen en grafisch vorm te geven. Keywords voor de opdracht: helder, overzichtelijk en creatief binnen de bestaande huisstijl. Mission accomplished.

Voor een samenhangend geheel van de systeemintegraties ontwikkelden we een doosje met handige kapvorm om snel te bladeren doorheen de verschillende fiches.

Communicatietools creëren voor je beurzen?

Kunnen we!

Naast klankbord zijn op strategisch en creatief vlak, was niet onder de indruk zijn van ons product en de nichemarkt van industriële drukkerijen het belangrijkste. Liquid nam de tijd om de software perfect te begrijpen, om zo de nodige nuances aan te brengen in boodschappen en onze communicatie naar een hoger niveau te tillen.

– Sebastiaan Hermans, marketing manager CERM

mockup-cerm-binnenpaginas
brochure-open-3
open-box-cerm