St-Allery Liquid Butter Blend

B-2-B campagne     video     print     online     banners     packaging

 

Naast diepvriesbakkerijproducten specialiseert Vandemoortele zich in margarines, culinaire oliën en vetten. Om St-Allery Liquid Butter Blend, de nieuwste productinnovatie in dat laatste segment, te lanceren, rekende Vandemoortele toepasselijk op de goeie smaak van Liquid Society.

St-Allery Liquid Butter Blend is een vloeibare boter-margarinemengeling waarmee ambachtelijke bakkers tijd en geld besparen bij het maken van cakes, muffins, sandwiches en andere zachte deegtoepassingen. Bakkers genieten zo het gebruiksgemak van margarine zonder toegevingen te doen op de smaak van boter. Baksels hebben bovendien een mooiere textuur en een langere houdbaarheid. Niets dan voordelen dus. Nu nog de bakkers daarvan overtuigen…

Conceptbeeld St-Allery

De strategie: ervoor zorgen dat de bakkers zichzelf overtuigen. Naast het opsommen van de pluspunten, lanceerden we verschillende recepten zodat ze de troeven van St-Allery Liquid Butter Blend zelf konden ervaren. Daar, in hun eigen atelier, gaat een nieuwe wereld voor hen open – Liquid Butter Blend mag dan een kleine stap zijn voor Vandemoortele, het is een grote sprong voorwaarts voor bakkers.

Productfolder St-Allery
Galaxy Crown Cake
Roll-up banner Vandemoortele
vandemoortele_butterblend_05
vandemoortele_butterblend_06
vandemoortele_butterblend_09
Packaging

Voor de lancering van St-Allery Liquid Butter Blend werd een video gemaakt waarin het product de strijd aangaat met boter: het resultaat smaakt hetzelfde, alleen slaagt Liquid Butter Blend erin om dat in de helft van de tijd te realiseren. Winner. Daarnaast moesten online en offline advertenties bakkers intrigeren en de productfolder vol recepten vooral inspireren. Je ziet, ook wij bakken er iets van.

vandemoortele_butterblend_08