Weer meer creatief

B-2-B campagne     Inspiratiemagazine     Print     Content strategie & redactie

 

Unilin Insulation doet meer dan isolatieoplossingen aanreiken en trekt voluit de service-kaart. Geen inspanning is Unilin Insulation te veel om ook de architecten te ontzorgen in een steeds complexer wordende bouwwereld.

Detail drukwerk Unilin

Liquid Society belicht de toegevoegde waarde van Unilin Insulation in een high-end boek voor architecten. Het uitgangspunt – just create – mogen ze heel letterlijk nemen, aangezien Unilin Insulation hen de ruimte wil geven om te doen wat ze graag doen: weer meer creatief zijn. Voor alle technische rompslomp kunnen ze gewoon beroep doen op de expertise van Unilin Insulation. Op die manier denkt de isolatie-specialist mee van plan tot oplevering. Welke architect wil dat nu niet?

Just Create
Unilin magazine

Met het boek willen we architecten ook warm maken voor het dak van de toekomst met Ecoon-dakelementen, een innovatief all-in-one isolatieconcept om woningen te bouwen die future proof zijn: goed geïsoleerd, energie-efficiënt, ruimte- en kostenbesparend. Ook dat is ontzorgen.

Omdat architecten oog hebben voor esthetiek mocht het boek zelf ook iets speciaals zijn: het boek is een druktechnisch hoogstandje geworden met genoeg ambitie om in de boekenkast van de architect te belanden. Weer meer creatief van ons dus…

Architectenbrochure
Brochure Unilin
Magazine voor architecten
Brochure voor architecten