Vacature: senior accountmanager

vacature

Liquid Society zoekt een senior accountmanager die communicatieoplossingen kan aanreiken voor klanten met een uiteenlopend profiel.

Je zorgt voor een duidelijke briefing, presentatie en opvolging van je projecten. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling en implementatie van een strategisch onderbouwd communicatieplan en verliest het budget niet uit het oog. Je bent de vaste schakel tussen de klant en het team dat op je project wordt ingezet. Bovendien probeer je actief je klantenportefeuille uit te breiden.

Je genoot bij voorkeur een bachelor- of masteropleiding en je hebt meerdere jaren ervaring in een marketing- of communicatiebureau of gelijkwaardig. Je kent de weg in online en digitale marketing. Je bent communicatief en beschikt over voldoende overtuigingskracht. Daarnaast ben je gedreven, stressbestendig en boven alles een teamplayer.

What’s in it for you? Werkvreugde. Je functie gaat gepaard met de nodige afwisseling en heel wat verantwoordelijkheid. Je komt terecht in een creatieve omgeving met fijne collega’s. En er wacht je een aantrekkelijk salaris conform je ervaring.

Ben je geweldig enthousiast? Laat dan iets van je horen via info@liquidsociety.be.